Urządzenia i Akcesoria
Mushroom sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 Total recipe
Składniki
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
garlic cloves2
-
salted butter40 g
-
eschalots cut into halves3
-
white wine50 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices250 g
-
fresh portobello mushrooms cut into slices150 g
-
Worcestershire sauce2 tbsp
-
pouring (whipping) cream250 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh chives finely chopped10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
987 mg
Białko
16.4 g
Kalorie
5328.7 kJ /
1184.2 kcal
Tłuszcz
124.6 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
80.3 g
Węglowodany
17.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shepherd's pie
55min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Lasagne bolognese
2h 30min
Steamed rice
25min
Boiled eggs
20min
Traditional gravy
25min
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h
Diane sauce
20min
Mashed potatoes for two
30min