Lemon Caper Aioli

Lemon Caper Aioli

5.0 18 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions

Składniki

  • vegetable oil
    250 g
  • lemon
    1
  • garlic cloves
    1 - 2
  • capers, pickled drained, to taste
    1 - 2 tsp
  • egg yolks from large eggs
    2
  • Dijon mustard
    2 tsp
  • salt to taste
    ⅛ tsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 449.6 kcal / 1880.9 kJ
Białko 1.1 g
Tłuszcz 49.7 g
Węglowodany 1.7 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.7 g
Sód 110.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...