
Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
449.6 kcal /
1880.9 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
49.7 g
Węglowodany
1.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Sód
110.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada