Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Tartare Sauce
10 min
Pickled Onions
30 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Caesar Dressing
10 min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Sauerkraut
12 godz. 15 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Quiche Lorraine
45 min
Bistro Mayonnaise
5 min
Dill Cheese Dip
5 min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 godz. 35 min
Lemon Caper Aioli
10 min