Urządzenia i Akcesoria
Lemon Caper Aioli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
5 portions
Składniki
-
vegetable oil250 g
-
lemon1
-
garlic cloves1 - 2
-
capers, pickled drained, to taste1 - 2 tsp
-
egg yolks from large eggs2
-
Dijon mustard2 tsp
-
salt to taste⅛ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
110.7 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
1880.9 kJ /
449.6 kcal
Tłuszcz
49.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
1.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Aïoli
5 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Caesar Dressing
10 min
Barbecue Onions (500 g)
45 min
Lemon Caper Aioli
10 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10 godz. 55 min
Spicy Pineapple Vinaigrette
5 min
Pickled vegetables
745 godz.
Lemon Feta Dressing
5 min
Egg Salad Sandwiches
25 min