Urządzenia i Akcesoria
Pork tenderloin with mustard sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
spring onions cut into pieces180 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
cornstarch10 g
-
white wine50 g
-
100 g water, plus 1/4 tsp meat stock pasteliquid beef stock100 g
-
wholegrain mustard1 tbsp
-
pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)700 - 800 g
-
fine salt to taste2 pinches
-
freshly ground black pepper to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
26.9 g
Kalorie
1133 kJ /
271 kcal
Tłuszcz
16.65 g
Błonnik
0.65 g
Węglowodany
3.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Deliciously Light
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Pork Chops with Orange
2 godz. 25 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1 godz.
Twice Baked Cheese Soufflés
1 godz. 25 min
Mantou Buns with Whole Butternut Squash Soup (TM5 Metric)
55 min
Coq au Vin
1 godz. 40 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Pulled Pork Buns
6 godz. 20 min
Seafood Rice
Brak ocen
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Zurich-style veal strips with potatoes
2 godz. 50 min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2 godz. 20 min