Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 180 g spring onions, cut into pieces
- 60 g extra virgin olive oil
- 10 g cornflour (starch)
- 50 g white wine
-
100
g liquid beef stock
lub 100 g water plus 1/4 tsp meat stock paste - 1 tbsp wholegrain mustard
- 700 - 800 g pork tenderloin (1-2 pieces), cut into slices (2-3 cm)
- 2 pinches fine salt, to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1133 kJ / 271 kcal
- Białko
- 26.9 g
- Węglowodany
- 3.4 g
- Tłuszcz
- 16.65 g
- Błonnik
- 0.65 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Greek Stuffed Chicken
1 Std. 35 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Chicken with Creamed Spinach Crepes (Metric)
1h 50 min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2 Std. 45 Min
Nordic Chicken and Asparagus Tartlets
1 Std. 35 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1h 5min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Chicken with egg and almond sauce
45 min
Pork tenderloin parcels
1h
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h