Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
lub 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
lub 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
lub 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3745 kJ / 891 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3h
Risotto with Parmesan cheese
30min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Carrot Rice
Brak ocen
Pitta bread
2h
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Beef and beer pie
1h 40min
Chicken stock paste
45min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Turkey roulade with pancetta and porcini sauce
50min
Pumpkin risotto with bacon
25 min
Bean stew with meatballs
45min