![Pulled pork with steamed buns Pulled pork with steamed buns](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0da902bf-a7de-4e9d-9ee5-7413b4cbb2f3/Derivates/b19085b5-cb60-4912-ab52-4b0334f1716b.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed buns
- oil, for greasing
- 300 g water
-
3
tsp dried instant yeast
lub 30 g fresh yeast, crumbled - 500 g plain flour
- 2 tsp fine salt
Pulled pork
- 1000 - 1200 g pork shoulder, boneless
- 3 garlic cloves
- 120 g red onion (approx.1 onion), cut into halves
- 110 g carrot (approx. 1 carrot), cut into quarters
- 80 g celery stalks (approx. 2 stalks), cut into quarters
- 80 g fennel bulb (approx. 1/2 bulb), trimmed and thinly sliced
- 2 tart apples (e.g. Granny Smith), core removed and cut into eighths
- 40 g olive oil
-
2
tsp ground smoked paprika
lub 2 tsp ground sweet paprika - 1 tsp mustard
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 80 g vinegar
-
50
g molasses
lub 50 g golden syrup -
1
tbsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tbsp tomato purée
- 1 - 2 tbsp milk, for brushing
- salad leaves to taste, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3745 kJ / 891 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yoghurt
40min
Chicken, Rice and Green Beans with Ginger and Spring Onion Oil
1h 20 min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Tzatziki
20min
Pizza dough
1 Std.
Vanilla sugar
72 godz.
Steamed chicken roll and vegetables with vegetable sauce
1h 35min
Turrón
Brak ocen
Cannelloni
1h 20 min
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
45 Min
Beef Stroganoff
45 Min
Salmon burgers
25min