
Urządzenia i Akcesoria
Warm Spinach and Artichoke Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
995 g
Składniki
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Wartości odżywcze na 30 g
Kalorie
63.1 kcal /
264 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
5.1 g
Węglowodany
1.9 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Sód
122.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada