Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Soaking
- 200 g cashew nuts, raw (see Tip)
- 1 tsp salt
- water, filtered, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 probiotic capsules, contents only (see Tip)
- Wartości odżywcze
- na 660 g
- Kalorie
- 8976 kJ / 2137.1 kcal
- Białko
- 41.3 g
- Węglowodany
- 72.1 g
- Tłuszcz
- 185.8 g
- Błonnik
- 23 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flourless Chocolate Coffin Cake
1 godz. 5 min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
40 min
Panellets
11 Std. 20 Min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 Min
Fava Bean and Goat Cheese Dip
20 min
Rolled Salmon Pancakes
45 Min
Sous-Vide Cod, Beet and Lemongrass Risotto
2j 10 menit
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Globe artichokes with lemon garlic butter
1j
Spiralised vegetable soup
9h
Gluten free coconut crêpes with apricot sauce
2j
Creamy Avocado Dip
10 min