Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot dip
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g
Składniki
Soaking
-
cashew nuts, raw (see Tip)200 g
-
salt1 tsp
-
water, filtered for soaking
Beetroot dip
-
beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)500 g
-
salt to season
-
black pepper, ground to season
-
extra virgin olive oil plus extra for covering dip2 tbsp
-
garlic clove1
-
probiotic capsules contents only (see Tip)2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 660 g
Białko
41.3 g
Kalorie
8976 kJ /
2137.1 kcal
Tłuszcz
185.8 g
Błonnik
23 g
Węglowodany
72.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect for Dipping
13 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Rainbow Sandwich
40 min
Protein packed fluffy banana pancakes
30 min
Date and Nut Balls
20 min
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Slow Cooked White Beans (Metric)
14 godz. 40 min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20 min
Gut Immunity Shot
5 min
Blackberry Bramble
5 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Creamy vegetable rice
25 min
Mango tequila sunrise cocktail (Diabetes)
10 min