Fermented beetroot dip

Fermented beetroot dip

4.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz.
660 g

Składniki

Soaking
  • cashew nuts, raw (see Tip)
    200 g
  • salt
    1 tsp
  • water, filtered for soaking
Beetroot dip
  • beetroots, raw (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm/1 in.)
    500 g
  • salt to season
  • black pepper, ground to season
  • extra virgin olive oil plus extra for covering dip
    2 tbsp
  • garlic clove
    1
  • probiotic capsules contents only (see Tip)
    2

Wartości odżywcze na 660 g

Kalorie 2137.1 kcal / 8976 kJ
Białko 41.3 g
Tłuszcz 185.8 g
Węglowodany 72.1 g
Błonnik 23 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...