瑞士馬鈴薯培根煎餅

瑞士馬鈴薯培根煎餅

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

  • 蠟質馬鈴薯 整顆或切小塊(4 x 4公分),以便放入進料管
    1100 克
  • 15 克
  • 培根丁 (詳見要訣)
    150 克
  • 澄清奶油
    60 克
  • 1 茶匙
  • 現磨黑胡椒粉
    1 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 8 g
Kalorie 2094 kJ / 500 kcal
Tłuszcz 33 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...