Bizcocho de lima con salsa de fresas

Bizcocho de lima con salsa de fresas

3.8 26 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
12 raciones

Składniki

Bizcocho
  • 6 - 8 tiras de piel de lima (sin parte blanca)
  • 250 g de harina de repostería
  • 250 g de yogur griego
  • 50 g de stevia en polvo
  • 2 huevos
  • 30 g de aceite de girasol
  • 30 g de agua
  • 20 g de zumo de lima
  • 1 sobre de levadura química en polvo
  • 40 g de arándanos rojos deshidratados
Salsa de fresa
  • 500 g de fresas en mitades
  • 25 g de stevia en polvo
  • 1 cucharadita de zumo de limón

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 145 kcal / 609 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 4.6 g
Węglowodany 28.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Sód 119.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...