Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Winter Citrus and Beet Salad
20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Strawberry Top Infused Water
1 godz. 5 min
Peach Melba Foam Trifles
40 min
Sticky Toffee Puddings
1 godz.
Green Goddess Dressing (Bill Yosses)
20 min
Klondike Bars
8 godz. 45 min
Fresh Tomatillo Salsa
30 min
Fettuccine Alfredo
40 min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30 min