Urządzenia i Akcesoria
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
hearts of romaine lettuce leaves halved to fit in feeder tube5 oz
-
Bosc pears or similar, halved, cored and stems removed21 ½ oz
-
walnut oil1 tbsp
-
crumbled blue cheese divided4 oz
-
toasted hazelnuts chopped, divided2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
460.9 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
1369.5 kJ /
327.3 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
8.1 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Pico De Gallo
15 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Pina Colada Dessert (Pineapple Cheesecake Parfaits)
3 godz. 35 min
Baked Alaska
28 godz. 40 min
Coconut and Papaya Popsicles
4 godz. 10 min
Steamed Frankfurter Sausages
20 min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits
3 godz. 40 min
Rajas and Cheese Tamales with Salsa Verde
3 godz. 10 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Vanilla Steamer
5 min
French Toast
40 min