Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1845 - 2270 g mușchi de vită întreg
- sare, pentru asezonat
- piper negru măcinat, pentru asezonat
- 2 linguri ulei vegetal
- 6 linguri muștar de Dijon
- 115 g parmezan
- 100 g vin alb
- 5 fire cimbru proaspăt
- 285 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 55 g unt nesărat
- 55 g cremă de hrean
- rozmarin, proaspăt, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 668 mg
Alternatywne przepisy
Sos cremos de ciuperci și vin alb
30 min
Sos de muștar și mărar
2 Std. 15 Min
Spaghette cu sos bolognaise cu ciuperci
45 min
Supă cremă de mazăre cu chipsuri Serrano
30 min
Salată cu piept de rață și vinegretă balsamică de afine
1 Std. 35 Min
Coulibiac (plăcintă cu somon și ciuperci)
2 Std. 15 Min
Sirop de zahăr
Brak ocen
Supă de cartofi dulci și curry
30 min
Cotlete de miel la grătar cu sos de chilli și tamarin
55 Min
Caramele
2 Std.
Coaste de porc cu bourbon
5h 50min
Sos bearnez
15min