Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1845 - 2270 g mușchi de vită întreg
- sare, pentru asezonat
- piper negru măcinat, pentru asezonat
- 2 linguri ulei vegetal
- 6 linguri muștar de Dijon
- 115 g parmezan
- 100 g vin alb
- 5 fire cimbru proaspăt
- 285 g frișcă lichidă, 30-40% grăsime
- 55 g unt nesărat
- 55 g cremă de hrean
- rozmarin, proaspăt, pentru garnisit
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2377 kJ / 568 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Tłuszcz nasycony
- 17 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 668 mg
Alternatywne przepisy
Sos béchamel
15 Min
Lipii cu mușchi de vită și piure de fasole
5h 15min
Supă de mazăre cu smântână maturată și șuncă crocantă
1 Std.
Crème brûlée cu șampanie
2 Std. 25 Min
Rulade mediteraneene de curcan
45min
Cotlete de porc sous-vide cu salată de mere
2hod. 40min
Pierogi cu varză coaptă
2 Std. 30 Min
Unt picant, cu condimente marocane
Brak ocen
Margarita de citrice
10 Min
Friptură de vită în sânge sous-vide, cu sos béarnaise
2hod. 20min
Pui cu sos cremos de boia
40min
Aripioare de pui picante (tip Buffalo)
45min