Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g șalote, curățate
- 150 g vin roșu
- 300 g morcovi, tăiați bastonașe (1 x 7 cm)
- 1 muşchiuleţ de porc (500 g, cca. Ø 6 cm)
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper negru măcinat
- 130 g apă
-
½
linguriță concentrat pastă de carne,
lub ½ cub de concentrat de carne (pentru 0,5 l) - 8 boabe de ienupăr (opcjonalnie)
-
25
g gem de cireșe
lub 25 g gem din fructe roșii - 20 g unt, nesărat sau sărat
- 1 linguriță amidon de porumb
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Białko
- 29 g
- Węglowodany
- 11 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 2.5 g
Alternatywne przepisy
Piept de pui pizzaiola
55 min
Pui cu ardei gras
1 godz.
Tocăniță de porc cu ardei
40 min
Tocăniță în stil grecesc
45 min
Mușchiuleț de porc cu rozmarin și piper verde
5h 15min
Vită cu chili, feta și lămâie
45 min
Budincă de orez
55 min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35 min
Salată cu somon și merișoare
40 min
Medalion de porc cu bastonașe de gulie și sos de ardei
1 Std. 30 Min
Pește în sos de curry
35 min
Mușchiuleț de porc cu sos de muștar
35 min