Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
Alternatywne przepisy
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2sa 10 dk
Banana Split
Brak ocen
Chifteluțe de pește cu sos de iaurt
1h 50min
Cocktail cu limetă și grapefruit
10min
Millefeuille cu ciocolată și caramel
Brak ocen
Ceșcuțe de varză roșie cu pui
25min
Obraji de porc sous-vide
8 Std. 30 Min
Pește gras sous-vide
1h 5min
Ouă vopsite
40min
Salată de conopidă cu cartofi dulci și nuci
40min
Piept de pui sous-vide
Brak ocen
Prăjitură cu ciocolată și pere
1h 30min