Pulpe de pui sous-vide

Pulpe de pui sous-vide

4.5 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
4 porție

Składniki

  • pulpe superioare de pui, cu piele și os (180 g fiecare, 3 cm grosime)
    4
  • apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
    1400 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    30 g
    1 linguriță rasă vitamina C
  • unt
    1 lingură

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 119 mg
Białko 23 g
Kalorie 1020 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...