Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 pulpe superioare de pui, cu piele și os, (180 g fiecare, 3 cm grosime)
- 1400 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1020 kJ / 244 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 119 mg
Alternatywne przepisy
Pilaf de porc cu orez sălbatic
1 Std. 10 Min
Tocăniță de legume cu mămăligă cremoasă
50 min
Somon la aburi în stil asiatic
1h 45min
Tocană de curcan cu ciuperci și smântână, gătită lent
4h
Rulouri de vită pizzaiola
1 Std. 10 Min
Chiftele din carne de vită și feta
1 Std. 20 Min
Curcubeu la micul dejun
Brak ocen
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Terci de griș cu cambulă (7-9 luni)
Brak ocen
Tartar de vită
10 min
File de șalău cu mămăligă din porumb proaspăt
1h 5min
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min