Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Flan
2u. 45min
Mermelada de fresa
15min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5h
Pavlova
1u.
Mousse de mamey
2u.
Sericaia con mermelada de ciruelas
1h 15min
Natilla de café
40min
Crème brûlée de café TM6
15min
Manzanas caramelizadas
35min
Torta de elote con queso
40min
Cheesecake de ricotta con mermelada de higo
5h 40min