Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de piloncillo granulado
- 750 g de vino tinto
- 1 cucharada de vainilla
- 3 piezas de anís estrellado
- 3 peras bosc, peladas, descorazonadas y en cuartos
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1541 kJ / 367 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 73 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Mermelada de chabacano y jengibre
1óra
Mermelada de naranja
40 min
Soufflé de huauzontle
50min
Mermelada de chabacanos deshidratados
40 min
Peras al vino tinto Cocción lenta TM6
5óra
Pan integral de semillas
2h 50min
Crumble de mousse de manzana con helado de romero
10h 55min
Mermelada de zanahorias
1h 5min
Mermelada de frutos rojos con chipotle
2óra
Strudel de manzana
1óra 45p
Mil hojas de higos
45 min
Mermelada de jitomate
30min