Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de agua
- 80 g de leche entera
- 10 g de levadura seca
-
15
g de miel de agave
lub 15 g de jarabe de agave - 450 g de harina sin gluten, más un extra para enharinar
- 1 cdita de sal
-
10
g de mantequilla sin sal
lub 10 g de aceite de oliva extra virgen - 1 clara de huevo
- 1 cda bicarbonato de sodio
- 1 yema de huevo
- 2 cdas de leche
- 1 cda de ajonjolí negro
- 1 cda de ajonjolí blanco
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1267 kJ / 302.8 kcal
- Białko
- 9.8 g
- Węglowodany
- 57.2 g
- Tłuszcz
- 6.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 8.2 g
- Sód
- 647.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de cacahuate
10 min
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Harina sin gluten para panadería
10 min
Espirales sin gluten
1 Std. 30 Min
Yogur de leche de coco TM6
15h
Galletas de arroz con mousse de bacalao
50 min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina de almendras
30 Min
Pan de garbanzo con dip de curry
50 min
Crema de cacahuate
15min
Chutney de manzana
20 min