Tarta de maracuyá

Tarta de maracuyá

4.5 4 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
10 porciones

Składniki

  • 150 g de azúcar
  • 220 g de mantequilla
  • 150 g de harina de trigo
  • 50 g de almendra en polvo
  • 1 huevo
  • 6 gota de esencia de almendra
  • 1 pizca de sal
  • 200 g de maracuyá pulpa y jugo
  • 30 g de fécula de maíz
  • 2 huevos
  • 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 25 g flores comestibles
  • 5 g hoja de hierbabuena

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 49.8 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 1685.3 kJ / 402.8 kcal
Tłuszcz 27.7 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Węglowodany 35.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...