
Urządzenia i Akcesoria
Rillette de sardine au citron
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
6 portions
Składniki
-
½ c. à thé de poivre de Sichuan (voir Conseil)
-
30 g d'échalotes (françaises), coupées en deux
-
180 - 200 g de sardines à l'huile en conserve, égouttées
-
60 g de jus de citron fraîchement pressé
-
150 g de fromage à la crème ramolli
-
3 pincées sel au goût
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Kalorie
590 kcal /
2486 kJ
Białko
59 g
Tłuszcz
34 g
Węglowodany
9 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Parfaites trempettes
13 Przepisów
Kanada
Kanada