Urządzenia i Akcesoria
Cake Pops
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 portions
Składniki
-
150 g de mascarpone
-
300 g de chocolat de couverture, blanc en morceaux
-
1 - 2 sachet(s) de colorant alimentaire liquide ou gel
-
perles en sucre, couleurs diverses (p. ex., vermicelles ou croix)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
34 mg
Białko
3 g
Kalorie
1117 kJ /
267 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
0.3 g
Tłuszcz nasycony
11 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Temaki sushi
Brak ocen
Pad thaï aux crevettes
45 min
Cacahuètes confites
Brak ocen
Liqueur d'oranges
Brak ocen
Frappuccino
5 min
Mousse de lait
10 min
Demi-sphères choco-vanille et cœur de framboises
17 godz.
Assortiment de truffes au chocolat
45 min
Liqueur de noisettes au caramel
20 min
Mojito à la grenade
10 min
Brownies aux noix
50 min
Pâtes à la crème de pistache
30 min