Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g orez cu bobul rotund, japonica
- apă, pentru înmuiat orezul
-
250
g crevete crude, decorticate, eviscerate și curățate (de mărime medie)
lub 250 g crevete crude, decorticate, eviscerate Èi curÄÈate (de mÄrime medie) - 50 g porumb dulce boabe, din conservă, scurs
- 20 g sos de soia light
- 10 g ulei brun de susan, plus pentru stropit
- 20 g sos de stridii
- 10 g oțet de orez
- 1 linguriță sare
- 50 g mazăre, proaspătă sau congelată
- 1 linguriță zahăr brun
- ceapă verde, tocată, pentru decor
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1791 kJ / 428.1 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 74.4 g
- Tłuszcz
- 5 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 1678.3 mg
Alternatywne przepisy
Avgolemono (supă de pui cu ou și lămâie)
1 Std. 15 Min
Pui cu sos de smântână și legume
50min
Pui teriyaki cu orez
40min
Nuci caju cu curry, prăjite
30 min
Pește în sos dulce-acrișor, cu orez
1h 5 min
Cozonac de carne bavarez
4h 30 min
Salată thai cu crevete
35min
Pui ballotine sous-vide cu sos de ardei roșii
2 godz. 10 min
Bolul coreean cu carne de vită
1h 10 phút
Fâșii de vițel cu cartofi
2h 50 min
Tacos cu pește
45min
Paste cu dovlecei, crevete și lămâie
30 min