Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 克 蕃茄, 切半
- 100 克 洋蔥, 切半
- 400 克 羊肉, 切塊(約一口大小)
- 2 枝 新鮮巴西利, 只取葉子
- 2 枝 新鮮香菜, 只取葉子
- 2 大匙 鹽
- 1 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 茴香粉
- 2 小撮 番紅花
- 70 克 橄欖油
- 20 克 奶油
- 850 克 水
- 150 克 紅蘿蔔, 切塊(約一口大小)
- 150 克 櫛瓜, 切塊(約一口大小)
- 150 克 蕪菁, 白的, 切塊(約一口大小)
- 150 克 南瓜肉, 切塊(約一口大小)
- 350 克 庫司庫司
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1961 kJ / 469 kcal
- Białko
- 23 g
- Węglowodany
- 51 g
- Tłuszcz
- 20 g