春季野菜炊飯

春季野菜炊飯

5.0 2 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 人份

Składniki

  • 10 克
  • 新鮮香菇 去蒂
    60 克
  • 紅蘿蔔 切塊(約3公分)
    60 克
  • 10 克
  • 新鮮玉米筍 切丁(約1公分)
    60 克
  • 蔬菜高湯
    200 克
  • 鹽 (opcjonalnie)
    ¼ 茶匙
  • 白米 洗淨、瀝乾
    200 克
  • 四季豆 切丁(約1公分)
    100 克
  • 水蓮 切丁(約1公分),(詳見要訣)
    60 克
  • 500 克
  • 切蔥花
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1506.9 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 2269.7 kJ / 543 kcal
Tłuszcz 10.8 g
Błonnik 6.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 98.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...