春季野菜炊飯
TM6 TM5

春季野菜炊飯

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 10 克 薑
  • 60 克 新鮮香菇 ,去蒂
  • 60 克 紅蘿蔔 ,切塊(約3公分)
  • 10 克 油
  • 60 克 新鮮玉米筍 ,切丁(約1公分)
  • 200 克 蔬菜高湯
  • ¼ 茶匙 鹽 (opcjonalnie)
  • 200 克 白米 ,洗淨、瀝乾
  • 100 克 四季豆 ,切丁(約1公分)
  • 60 克 水蓮 ,切丁(約1公分),(詳見要訣)
  • 500 克 水
  • 15 克 蔥 ,切蔥花

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2269.7 kJ / 543 kcal
Białko
17.5 g
Węglowodany
98.3 g
Tłuszcz
10.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
6.1 g
Sód
1506.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy