Urządzenia i Akcesoria
安達魯西亞冷黃瓜湯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 人份
Składniki
-
牛番茄1000 克
-
蒜頭1 粒
-
青椒80 克
-
洋蔥40 克
-
小黃瓜 削掉部分的皮100 克
-
醋 調味用30 克
-
鹽 少許,調味用
-
特級初榨橄欖油50 克
-
200 克 冰水冰塊100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
2 g
Kalorie
466 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
環遊世界異國料理
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan