Pimentos recheados sem glúten

Pimentos recheados sem glúten

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 doses

Składniki

  • queijo flamengo cortado em pedaços
    100 g
  • azeite
    40 g
  • cebolo (spring onion) cortado em pedaços
    30 g
  • alho
    2 dentes de
  • atum de lata, em água
    150 g
  • molho de tomate (à espanhola)
    50 g
  • azeitonas s/ caroço
    10 g
  • pimenta-de-caiena em pó
    ½ c. chá de
  • sal
    1 c. chá de
  • paprika fumada
    ½ c. chá de
  • pimento vermelho em conserva
    400 g
  • ovos
    2
  • farinha s/ glúten
    50 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 327.4 kcal / 1369.8 kJ
Białko 19.2 g
Tłuszcz 20.6 g
Węglowodany 17.5 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 6.7 g
Sód 994.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...