Urządzenia i Akcesoria
红糟鸡
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 人份
Składniki
-
鸡腿肉 (约4块),带皮,切块 (4公分)1200 克
-
盐1 ½ 茶匙
-
麻油2 汤匙
-
红糟酒4 汤匙
-
老姜 切片20 克
-
红糟100 克
-
酱青10 克
-
糖蜜10 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
767 mg
Białko
33 g
Kalorie
2220 kJ /
530 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy