
Urządzenia i Akcesoria
Vegane Käsedipsauce und Tomatensalsa mit Nachos
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 Portionen
Składniki
Tomatensalsa
-
Koriander, frisch Blätter abgezupft5 g
-
rote Zwiebeln geviertelt80 g
-
Cherrytomaten halbiert150 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, frisch gemahlen1 Prise
-
Zucker optional1 TL
-
Zitronensaft1 TL
Vegane Käsedipsauce
-
Hefeflocken3 EL
-
Tapiokastärke gestrichene EL2 EL
-
Salz½ TL
-
Zwiebeln, granuliert½ TL
-
Knoblauch, granuliert¼ TL
-
Kurkuma, gemahlen1 Prise
-
Paprika, edelsüß, geräuchert1 Prise
-
Hafermilch oder andere pflanzliche Milchalternative180 g
-
Kokosöl20 g
-
Tortilla-Chips150 g
Wartości odżywcze na 1 Portionen
Kalorie
732 kcal /
3064 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
107 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Sód
944 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Käse Vegan
7 Przepisów
Austria
Austria