Urządzenia i Akcesoria
Pesto en zongedroogde tomatencake
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
10 porties
Składniki
-
boter voor de vorm
-
Parmezaanse kaas in stukken100 g
-
pijnboompitten50 g
-
blaadjes verse basilicum25
-
olijfolie100 g
-
eieren3
-
bloem en iets meer voor de vorm150 g
-
bakpoeder (1 zakje)2 tl
-
melk100 g
-
zout naar eigen smaak4 snuifjes
-
vers gemalen peper naar eigen smaak4 snuifjes
-
zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
9.2 g
Kalorie
1183.6 kJ /
281.8 kcal
Tłuszcz
20.1 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
15.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Picknick
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Zalmvlecht
Brak ocen
Flatbread met peer en geitenkaas
3 godz.
Venkel en karwij-rogge crackers met humus
Brak ocen
Kokos en karamel cheesecake
Brak ocen
Worteltaart smoothie bowl
10 min
Een knoflook en uien mengsel fruiten
20 min
Meal Prep - Wortelen | Hartig wortelbrood, pindakaas smoothie, rauwe notentruffels
2 godz.
Stoofgerecht met tofu
30 min
Wortelsalade met sesamcrackers
1 godz.
Mediterraanse parelgerstrisotto
1 godz.
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Mousse van tonijn
10 min