Couronne glacée meringue-framboise

Couronne glacée meringue-framboise

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
8 parts

Składniki

  • de framboises
    500 g
  • de sucre glace
    40 g
  • de Cointreau
    40 g
  • de crème double (env. 48% M.G.) très froide
    500 g
  • de petites meringues en gros morceaux grossiers, et un peu plus pour décorer
    90 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 380 kcal / 1590 kJ
Białko 2.5 g
Tłuszcz 30.2 g
Węglowodany 21.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...