Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g de framboises
- 40 g de sucre glace
- 40 g de Cointreau
- 500 g de crème double (env. 48% M.G.)
- 90 g de petites meringues, en gros morceaux grossiers, et un peu plus pour décorer
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1590 kJ / 380 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 21.8 g
- Tłuszcz
- 30.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pain au lait
2 Std. 20 Min
Pain au potiron
1 Std. 45 Min
Gougères à la mousse de saumon
25h 35min
Vivaneau à l'huile d'épices
Brak ocen
Tri-Tip de bœuf aux épis de maïs et côtes de bette
Brak ocen
Fond de viande
45 Min
Gâteau cru au chocolat et à la betterave
2 Std. 15 Min
Smoothie bowl aux cerises et grué de cacao
Brak ocen
Pain Brioché au Maïs en Crème (Métrique)
Brak ocen
Gâteau du 10ème anniversaire de Cookidoo®
Brak ocen
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Gaufres de Liège sans lactose
1 Std. 30 Min