Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů sýru čedaru, na kousky
- 240 gramů cibule, napůl
- 4 stroužky česneku
- 1 chilli paprička, čerstvá, na malé kousky
- 600 gramů hovězího masa, mletého
- 200 gramů fazolí kidney bean, konzervovaných (červených fazolí)
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 500 gramů sekaných rajčat, sterilovaných
- 1 čajová lžička oregana, sušeného
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
- 750 gramů lilku, většího
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1647 kJ / 393 kcal
- Białko
- 44.85 g
- Węglowodany
- 26.08 g
- Tłuszcz
- 12.6 g
- Błonnik
- 8.82 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vepřové maso v omáčce s fazolemi
40min
Nadívané papriky po sicilsku
1h 30min
Kuřecí terina s bazalkou a Crème fraîche
Brak ocen
Kuřecí paličky s chorizem a cizrnou
40min
Plněná rajčata s rýží, s omáčkou z kešu ořechů a bazalky
1h 30min
Vitello tonato
2h
Topinamburový krém se slunečnicovými semínky
25 Min
Pikantní hovězí s citrónovou fetou
30 Min
Koláč s dýní a mletým masem
1 godz. 45 min
Rychlé hovězí Massaman kari
40min
Pekáček s houbami a vepřovým masem
1 Std. 50 Min
Guláš se středozemní zeleninou
1h 30min