Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dresing
- 1 čajová lžička koriandru, čerstvého nebo půl čajové lžičky sušeného
- 1 kus feferonky, bez semínek
- 1 stroužek česneku
- 1 polévková lžíce cukru, krupice
- ½ čajové lžičky kmínu drceného
- mořská sůl, podle chuti
- černý pepř, čerstvě mletý, podle chuti
- limetková šťáva, šťáva z jedné limetky
- 100 gramů olivového oleje
Příprava masa
- 1000 gramů vody
- 2 kusy hovězího bujónu
- 300 gramů hovězího masa na plátky
- sůl, podle chuti
- pepř černý, mletý, podle chuti
Salát
- 150 gramů čedaru
- 1 kus ledového salátu
- 100 gramů oliv černých, nakrájených na plátky
- 2 kusy cibule, jarní, nakrájené na proužky
- 250 gramů cherry rajčat, napůl
- 2 kusy avokáda, oloupaného a nakrájeného na kostičky
- kukuřičné lupínky, podle chuti
- Wartości odżywcze
- na 1 porce
- Kalorie
- 2645 kJ / 632 kcal
- Białko
- 27.6 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 51.2 g
- Błonnik
- 4.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hořčicovo-balzamikový dresink
10 min
Salát z červeného zelí s gorgonzolou a fíky
10 min
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30 min
Celé kuřátko na pomerančích
1 Std. 25 Min
Těstovinový salát se pstruhem a zeleninou
45 min
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1 godz.
Salát s chřestem a jahodami
1 Std. 35 Min
Salát s cuketou a chřestem
35 min
Jelení ragú s hořkou čokoládou
9h 30min
Losos s balzamikovým octem a cuketovými nudlemi
25 min
Vánoční bramborový salát
45 min
Hovězí tatarák s kapary, červenou cibulí, sušenými rajčaty a aioli
1 Std. 25 Min