Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kari nudle s vepřovým masem
45min
Veganský mango sticky rýžový dort
11 Std.
Bramborový salát s hruškou, fazolemi a slaninou
2 Std. 30 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 godz. 5 min
Gnocchi s krevetovo-pórkovou omáčkou
25min
Jehněčí kotlety sous-vide s hráškovo-bramborovým pyré
3h 15min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2h
Rybí frikadely s crème fraîche dipem s medvědím česnekem
30 min
Kluski z makiem - 2015
1 Std. 10 Min
Kapustnica
1h 15min
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2h
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50min