Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 gramů čerstvého zázvoru, oloupaného, na plátky (2 mm)
- 70 gramů sezamového oleje
- 60 gramů hnědého cukru
- 45 gramů sójové omáčky
- 60 gramů balzamikového octa
- 100 gramů jarní cibulky, na kolečka (1 cm), plus navíc na ozdobu
- 2 badyány
- 500 gramů vepřových žeber, nakrájených na jednotlivá žebírka (cca 5 cm dlouhá)
- 600 gramů vody
- 200 gramů basmati rýže
- 2 polévkové lžíce hladké mouky
- 20 gramů sezamových semínek
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 3438 kJ / 821.8 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 66 g
- Tłuszcz
- 50 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.5 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 0.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1u. 20min
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1u. 20min
Kachní prsa s ostružinovou omáčkou a celerovým pyré
40 Min
Rýže tří chutí
40 Min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
2 godz.
Risoni salát s kadeřávkovým pestem
Brak ocen
Středomořská kuřecí křidélka s bylinkovo-pomerančovou rýží
1 Std.
Coq au vin (kuře na červeném víně)
2 godz.
Kapustnica
1 Std. 15 Min
Zelný hrnec s vepřovým masem
50 Min
Vepřová krkovice s houskovým knedlíkem a zelím
3 godz.