Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 medalioane de vițel (80-100 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135 mg
Alternatywne przepisy
Supă din capete de sparanghel
55min
Cocktail Moscow mule cu mentă
Brak ocen
Cocktail de merișoare și portocale
Brak ocen
Salată de citrice cu vinegretă de sfeclă
Brak ocen
Pere în vin roșu, gătite lent
Brak ocen
Sos Bordelaise
55min
Piept de vită sous-vide
Brak ocen
Fasole verde sous-vide
1h 20 phút
Amaretti cu caise
40min
Mini choux cu fructe de pădure
1h 10 phút
Trifle la pahar, cu șampanie și fructe de pădure
3 godz. 40 min
Antricot de vită sous-vide
2h 45min