Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 medalioane de vițel (80-100 g fiecare, 3,5 cm grosime)
- 1500 - 1600 g apă (asigurați-vă că pungile sunt complet acoperite cu apă)
-
30
g zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
lub 1 linguriță rasă vitamina C - 1 lingură unt
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 1204 kJ / 287 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 135 mg
Alternatywne przepisy
Piept de rață sous-vide
Brak ocen
Ardei grași marinați
55 min
Somon cu sos de mango, fasole verde și morcovi
1j
Jeleu de chilli
Brak ocen
Porchetta cu pere și ceapă
12h
Antricot de vită sous-vide
2h 45 min
Spată de porc sous-vide
Brak ocen
Cotlet de porc sous-vide
2 Std.
Rulouri din clătite cu somon
45 menit
Tarte cu ceapă caramelizată și brânză de capră
1j
Somon în sos de ciuperci și smântână, cu cartofi
50 Min
Lapte de pasăre
40 menit