Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere

Cotlet de porc în saramură de cidru cu dressing de mere

4.9 8 rating
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 porții

Składniki

Cotletul de porc în saramură de cidru
  • cidru de mere (vezi recomandarea)
    350 g
  • fulgi de sare de mare
    30 g
  • rozmarin uscat, mărunțit
    1 lingură
  • frunze de salvie, uscate
    1 lingură
  • cimbru uscat
    1 ½ linguriță
  • piper negru măcinat
    ½ linguriță
  • mușchi de porc cotlet (aprox. 350 g fiecare)
    4 - 6 bucăți
  • ulei cu gust neutru pentru uns
Dressingul de mere
  • măr, soi Granny Smith curățat de coajă, fără cotor, tăiat sferturi
    1
  • oțet din cidru de mere
    2 linguri
  • sirop de arțar
    2 lingurițe
    2 lingurițe miere
  • ulei cu gust neutru
    90 g
  • muștar cu boabe întregi
    1 lingură
  • cepșoară tăiată sferturi
    6 fire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Sód 194.7 mg
Białko 48.9 g
Kalorie 2735.8 kJ / 651.4 kcal
Tłuszcz 48.3 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 11.1 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...