![Veggie Loaded Pasta Sauce Veggie Loaded Pasta Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d24c278f4c9e18bd3817f2d253adc26d/Derivates/8e322800584e42a4312b4ecac4f9a9fb06a40ca1.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 6 oz carrots, cut into pieces
- 3 oz celery, cut into pieces
- ½ oz extra virgin olive oil
- 10 oz zucchini, cut into pieces
- 2 - 3 oz red bell pepper, cut into pieces, to taste
- ½ oz tomato paste
- 1 tsp Italian seasoning, to taste (opcjonalnie)
- ½ tsp salt, to taste
- 15 oz crushed tomatoes, canned
- 6 oz vegetable stock
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 250.9 kJ / 60 kcal
- Białko
- 1.9 g
- Węglowodany
- 9.7 g
- Tłuszcz
- 2.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.3 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 278.1 mg
Alternatywne przepisy
Broccoli Salad
5 min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Tuscan White Bean Stew
1 godz.
Tex-Mex Bowl
50min
Seeded Raspberry Oat Slices
1 godz. 15 min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Chunky Vegetable Barley Soup
1 godz.
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Vegan Lentil Lasagne
2h 20min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Risotto with Spinach and Peas
30 min