Urządzenia i Akcesoria
Veggie Loaded Pasta Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
8 portions
Składniki
-
yellow onions cut into pieces4 oz
-
carrots cut into pieces6 oz
-
celery cut into pieces3 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
zucchini cut into pieces10 oz
-
red bell pepper cut into pieces, to taste2 - 3 oz
-
tomato paste½ oz
-
Italian seasoning (opcjonalnie) to taste1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
crushed tomatoes, canned15 oz
-
vegetable stock6 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
278.1 mg
Białko
1.9 g
Kalorie
250.9 kJ /
60 kcal
Tłuszcz
2.2 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
9.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Brown Sugar Baked Beans
45 min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 godz. 50 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Oat Cashew Bars
1 godz.
Boosted Breakfast Muffins
1 godz.
Cauliflower Pockets and Red Cabbage Salad
45 min
Butternut Squash Macaroni and Cheese
1 godz. 15 min
Potato Curry Soup
35 min
Superfood Breakfast Muffins
1 godz.