Urządzenia i Akcesoria
鸡蛋饼
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
低筋面粉100 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
水135 克
-
葱 切葱花3 根
-
盐1 小撮
-
五香粉1 小撮
-
火腿肠 切小丁100 克
-
油 油煎用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
616.6 mg
Białko
14.5 g
Kalorie
1350 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
2.6 g
Węglowodany
47.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的早餐
15 Przepisów
Chiny
Chiny