鸡蛋饼

鸡蛋饼

4.5 18 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 低筋面粉
    100 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 135 克
  • 切葱花
    3 根
  • 1 小撮
  • 五香粉
    1 小撮
  • 火腿肠 切小丁
    100 克
  • 油煎用
    适量

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 616.6 mg
Białko 14.5 g
Kalorie 1350 kJ / 323 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 2.6 g
Węglowodany 47.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...