Urządzenia i Akcesoria
椰蓉手撕面包
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 人份
Składniki
椰蓉内馅
-
黄油 切小块30 克
-
细砂糖30 克
-
椰蓉50 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
面团
-
牛奶 (以面团的吸水性调整)100 - 120 克
-
干酵母粉 (约½满茶匙)3 克
-
高筋面粉240 克
-
盐1 小撮
-
细砂糖30 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
黄油 室温软化,切小块20 克
-
黄油 涂抹用
-
牛奶 刷面用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
24.7 mg
Białko
13.4 g
Kalorie
2232 kJ /
534 kcal
Tłuszcz
24.5 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
烘焙甜蜜时光
10 Przepisów
Chiny
Chiny