椰蓉手撕面包

椰蓉手撕面包

4.5 40 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 5 min
4 人份

Składniki

椰蓉内馅
  • 黄油 切小块
    30 克
  • 细砂糖
    30 克
  • 椰蓉
    50 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
面团
  • 牛奶 (以面团的吸水性调整)
    100 - 120 克
  • 干酵母粉 (约½满茶匙)
    3 克
  • 高筋面粉
    240 克
  • 1 小撮
  • 细砂糖
    30 克
  • 鸡蛋(约53-63克)
    1 颗
  • 黄油 室温软化,切小块
    20 克
  • 黄油 涂抹用
  • 牛奶 刷面用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 24.7 mg
Białko 13.4 g
Kalorie 2232 kJ / 534 kcal
Tłuszcz 24.5 g
Błonnik 1.2 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 64.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...