Urządzenia i Akcesoria
清蒸梭子蟹
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
姜30 克
-
细砂糖20 克
-
香醋60 克
-
水 蒸煮用600 克
-
梭子蟹 每个约200-300克4 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
641.1 mg
Białko
20.2 g
Kalorie
599.8 kJ /
143.5 kcal
Tłuszcz
3.9 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.8 g
Węglowodany
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny