清蒸梭子蟹

清蒸梭子蟹

5.0 6 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 30 克
  • 细砂糖
    20 克
  • 香醋
    60 克
  • 蒸煮用
    600 克
  • 梭子蟹 每个约200-300克
    4 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 641.1 mg
Białko 20.2 g
Kalorie 599.8 kJ / 143.5 kcal
Tłuszcz 3.9 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 6.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...