瑞士卷

瑞士卷

4.0 7 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

蛋糕体制作
  • 鸡蛋(每颗约53-63克) (蛋液总量在250克以上)
    5 颗
  • 色拉油
    60 克
  • 牛奶
    60 克
  • 低筋面粉 过筛
    80 克
  • 柠檬汁
    1 - 2 滴
  • 细砂糖
    60 克
  • 玉米淀粉 过筛
    10 克
奶油内馅及制作
  • 稀奶油
    250 克
  • 细砂糖
    15 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 111.4 mg
Białko 11.5 g
Kalorie 2484 kJ / 594.3 kcal
Tłuszcz 43 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 13.4 g
Węglowodany 40.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...