Urządzenia i Akcesoria
瑞士卷
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
蛋糕体制作
-
鸡蛋(每颗约53-63克) (蛋液总量在250克以上)5 颗
-
色拉油60 克
-
牛奶60 克
-
低筋面粉 过筛80 克
-
柠檬汁1 - 2 滴
-
细砂糖60 克
-
玉米淀粉 过筛10 克
奶油内馅及制作
-
稀奶油250 克
-
细砂糖15 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
111.4 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2484 kJ /
594.3 kcal
Tłuszcz
43 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
13.4 g
Węglowodany
40.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
年度热门食谱精选 2022
12 Przepisów
Chiny
Chiny