Urządzenia i Akcesoria
苹果蛋糕
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 片
Składniki
-
黄油 软化,切块,多备一些涂抹用130 克
-
酸苹果 (每个约180克)3 - 4 个
-
蛋3 颗
-
糖150 克
-
白兰地 (opcjonalnie)30 克
-
面粉200 克
-
泡打粉 (15克)1 汤匙
-
盐1 小撮
-
糖粉 装饰撒粉用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片
Białko
5 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
1.8 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
188 Przepisów
Chiny
Chiny