Urządzenia i Akcesoria
家烧鲳鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
去皮五花肉 切片60 克
-
油15 克
-
葱 切段2 根
-
姜2 片
-
蒜头2 瓣
-
干辣椒 切段1 根
-
鲳鱼 总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)2 条
-
料酒40 克
-
生抽25 克
-
蚝油10 克
-
水150 克
-
糖 依个人口味调整5 克
-
白胡椒粉1 小撮
-
年糕 条状150 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1444.8 mg
Białko
31 g
Kalorie
2424.5 kJ /
580 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
7.2 g
Węglowodany
53.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
快手海鲜料理
10 Przepisów
Chiny
Chiny