家烧鲳鱼

家烧鲳鱼

4.2 10 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 去皮五花肉 切片
    60 克
  • 15 克
  • 切段
    2 根
  • 2 片
  • 蒜头
    2 瓣
  • 干辣椒 切段
    1 根
  • 鲳鱼 总重约400克,将每条鱼切成3段(5-6厘米宽)
    2 条
  • 料酒
    40 克
  • 生抽
    25 克
  • 蚝油
    10 克
  • 150 克
  • 依个人口味调整
    5 克
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 年糕 条状
    150 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1444.8 mg
Białko 31 g
Kalorie 2424.5 kJ / 580 kcal
Tłuszcz 26 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 7.2 g
Węglowodany 53.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...