Urządzenia i Akcesoria
Pasta fresca de chile poblano
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porciones
Składniki
-
100 g de chile poblano , desvenado y sin semillas
-
20 g de aceite
-
1 pizca de sal
-
260 g de harina
-
2 yemas de huevo
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Kalorie
1357 kJ /
323 kcal
Białko
9 g
Węglowodany
52 g
Tłuszcz
8 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pastas Frescas
4 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Agua de horchata
15 Min
Tamales canarios
2 Std.
Pastel de zanahoria
1 Std. 30 Min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 Min
Cereal de canela
1 Std.
Limonada
10 Min
Agua de Horchata
10 Min
Tinga de pollo - Demo - presentadores
30 Min
Agua de pepino y limón
10 Min
Chilaquiles divorciados
1 Std.
Agua de pepino, limón y menta
5 Min