Urządzenia i Akcesoria
三合一套餐 (杂粮米饭、蒸鳕鱼和小芥兰)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
蒸鳕鱼
-
鳕鱼片 (约200克)1 片
-
新鲜姜 切成薄片10 克
-
青葱 切成4公分段2 小支
-
麻油1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
黄酒 (opcjonalnie)1 汤匙
米饭和小芥兰
-
水1070 克
-
白香米 洗净300 克
-
杂粮米 洗净30 克
-
小芥兰 洗净200 克
-
酱青2 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
绍兴花雕酒 (opcjonalnie)½ 茶匙
-
鸡精粉 自制或市售½ 茶匙
-
热水3 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1042 mg
Białko
73 g
Kalorie
4140 kJ /
989 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
137 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
滋补月子餐
15 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy