Urządzenia i Akcesoria
清蒸鱼佐综合蔬菜
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份
Składniki
-
特级初榨橄榄油80 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
柠檬 有机优选,刨出皮屑和挤出汁液1 - 2 粒
-
4 片 白鱼片, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)比目鱼排 (每片约120-200克)4 片
-
淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块200 克
-
平叶欧芹 只取叶片6 小支
-
水500 克
-
马铃薯 去皮,切片(3公分)400 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
30 g
Kalorie
1693 kJ /
404 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy