清蒸鱼佐综合蔬菜

清蒸鱼佐综合蔬菜

5.0 3 rating
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 人份

Składniki

  • 特级初榨橄榄油
    80 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 柠檬 有机优选,刨出皮屑和挤出汁液
    1 - 2 粒
  • 比目鱼排 (每片约120-200克)
    4 片
    4 片 白鱼片, (任何一种白鱼肉皆可,每片约120-200克)
  • 淡色综合蔬菜 (如:红萝卜、西葫芦、西芹根、芜菁),切块
    200 克
  • 平叶欧芹 只取叶片
    6 小支
  • 500 克
  • 马铃薯 去皮,切片(3公分)
    400 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 30 g
Kalorie 1693 kJ / 404 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...