客家黄酒鸡

客家黄酒鸡

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
5 人份

Składniki

  • 去骨鸡腿 (约4个鸡腿),带皮,切块 (4公分)
    1200 克
  • 酱青
    10 克
  • 糖蜜
    10 克
  • 1 茶匙
  • 麻油 额外准备1汤匙
    15 克
  • 黄酒
    4 汤匙
  • 老姜 切成薄片
    20 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 327 mg
Białko 43 g
Kalorie 1825 kJ / 436 kcal
Tłuszcz 24 g
Błonnik 0 g
Tłuszcz nasycony 6 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...