Urządzenia i Akcesoria
苋菜炒咸蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
蒜头3 瓣
-
油10 克
-
苋菜 切段300 克
-
咸鸭蛋 切丁1 颗
-
盐¼ 茶匙
-
水20 克
-
麻油少许
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.09 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10.31 g
Błonnik
3.34 g
Węglowodany
5.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台湾四季家常菜
71 Przepisów
Chiny
Chiny