苋菜炒咸蛋

苋菜炒咸蛋

4.1 9 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 蒜头
    3 瓣
  • 10 克
  • 苋菜 切段
    300 克
  • 咸鸭蛋 切丁
    1 颗
  • ¼ 茶匙
  • 20 克
  • 麻油
    少许

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Białko 7.09 g
Kalorie 575 kJ / 137 kcal
Tłuszcz 10.31 g
Błonnik 3.34 g
Węglowodany 5.18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...