Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8h 5min
Tuna Avocado Bowl
50min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Pico De Gallo
15min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Pozole Verde
2h
New England Clam Chowder
45min
Habanero Salsa
10min
Ramen Noodle Soup
40min