Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50 min
The Best Egg Salad Open Sandwich (Diabetes, TM6)
35 min
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney)
15 godz. 35 min
Red Mole Chicken Enchiladas
1 godz.
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
1 godz. 10 min
Pimento Spread
5 min
Jamaica Hibiscus Margarita
1 godz. 5 min
Ceviche
1 godz. 10 min
Jalapeño Lobster Mac "n" Cheese
1 godz. 5 min
Boosted Super Green Juice
10 min
Cantina Salsa
5 min