![Squid Ink Pasta Squid Ink Pasta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/462b8624679ce55dbc60dd55033a8a83/Derivates/9aad1d48c0bc71b5cee31f63072ed2672ebd47aa.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 7 oz all-purpose flour, plus extra to dust
- 2 large eggs
- ½ oz squid ink, liquid (see Tip)
- ½ oz extra virgin olive oil
- sea salt
- water, to boil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1083.8 kJ / 259.1 kcal
- Białko
- 9.4 g
- Węglowodany
- 38.1 g
- Tłuszcz
- 7.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.7 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 176.9 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Spaghetti Carbonara
40 min
Gochujang seafood risotto
1 godz.
Portuguese-Style Crème Brûlée
25 Min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1 Std. 10 Min
Halibut and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Baked Brie Pie
50 min
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Chili Oil Noodles with Shrimp
30 min
Bread Pudding Flan
3h 35min
Steamed Shrimp
20 min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min