Urządzenia i Akcesoria
Squid Ink Pasta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
all-purpose flour plus extra to dust7 oz
-
large eggs2
-
squid ink, liquid (see Tip)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
sea salt
-
water to boil
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
176.9 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
1083.8 kJ /
259.1 kcal
Tłuszcz
7.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
38.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 godz. 15 min
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
1 godz. 15 min
Quick Beef Pho
45 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Seafood Quesadillas
2 godz.
Shrimp and Crab Stack
25 min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
30 min
Refried Beans
4 godz. 10 min
Caprese Egg White Omelet
20 min
Biltmore Chicken Posole
1 godz. 30 min