Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 165.3 g
- Tłuszcz
- 93.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 3988.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Quinoa salát s cizrnou a mangovou salsou
1u.
Hráškové rizoto s pancettou
30min
Špaldový salát
20min
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Quinoový salát s fazolemi a kozím sýrem
30min
Kaštanová krémová polévka
1h 10min
Bramborovo-cizrnová polévka s kari
30min
Pstruh s celerovým pyré a omáčkou z potočnice
1u. 30min
Hummus s medvědím česnekem
15 Min
Květákový steak s pyré z máslových fazolí
25min
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1u.
Jáhlové knedlíky se špenátem a rajčatovým ragú (bezlepkové)
1u. 20min