Urządzenia i Akcesoria
Polenta s hříbky
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porce
Składniki
-
100 gramů parmazánu
-
30 gramů sušených hříbků
-
vařící voda na zalití hub
-
50 gramů šalotky
-
1 stroužek česneku
-
200 gramů čerstvých hříbků
-
30 gramů olivového oleje
-
3 snítky hladkolisté petržele jen lístky, nasekané
-
500 gramů mléka
-
1 čajová lžička soli
-
125 gramů kukuřičné mouky
-
20 gramů másla
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 4 porce
Sód
3988.1 mg
Białko
73 g
Kalorie
7304 kJ /
1745.7 kcal
Tłuszcz
93.9 g
Błonnik
14.4 g
Tłuszcz nasycony
42 g
Węglowodany
165.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta se špenátem a sýrem
1 godz.
Tacos se zeleninou a fazolemi kidney beans
Brak ocen
Špenátový koláč
30 min
Špaldová kaše s mrkví a zázvorem
15 min
Hráškovo-zázvorová polévka a citrónový losos s brokolicí
50 min
Polentové hranolky s rozmarýnem a tymiánem
1 godz. 20 min
Happy veggie empanadas
1 godz. 10 min
Smoothie bowl se špenátem a goji
15 min
Vege burger s marinovaným tofu
1 godz. 30 min
Quinoa s citrónem a feta sýrem
30 min
Orientální bramborový salát
2 godz.
Rychlý jehněčí dansak
45 min