Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů parmazánu
- 30 gramů sušených hříbků
- vařící voda, na zalití hub
- 50 gramů šalotky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů čerstvých hříbků
- 30 gramů olivového oleje
- 3 snítky hladkolisté petržele, jen lístky, nasekané
- 500 gramů mléka
- 1 čajová lžička soli
- 125 gramů kukuřičné mouky
- 20 gramů másla
- Wartości odżywcze
- na 4 porce
- Kalorie
- 7304 kJ / 1745.7 kcal
- Białko
- 73 g
- Węglowodany
- 165.3 g
- Tłuszcz
- 93.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 42 g
- Błonnik
- 14.4 g
- Sód
- 3988.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kadeřávkový salát s pečenou cizrnou
25min
Palak Paneer
45min
Ořechová boloňská omáčka s pórkem
35 dk
Smoothie bowl s mrkví a ořechy
10min
Soté se žampiony, cuketou a sušenou šunkou
25min
Loupání červené řepy (s krytem mixovacích nožů 2v1)
10min
Cuketový bowl s tofu
40min
Smažené tvarohové nočky s marinovanými švestkami
40min
Veganská dršťková polévka s cizrnou a hlívou ústřičnou
30min
Orientální bramborový salát
2h
Quinoa s granátovým jablkem a dýní
1h
Dýňové stew s cizrnou a kadeřavou kapustou
45min