Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě

5.0 7 rating
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 26 godz.
700 gramů

Składniki

  • 450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
  • 1 vanilkový lusk
  • 1000 gramů vody
  • 500 gramů krupicového cukru
  • 1 špetka soli
  • 200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 gramů

Sód 33.3 mg
Białko 2.8 g
Kalorie 2013.5 kJ / 481.2 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 92.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...