Urządzenia i Akcesoria
Kandovaná pomerančová kůra v čokoládě
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 26 godz.
700 gramů
Składniki
-
450 - 500 gramů pomerančů nejlépe chemicky neošetřeného
-
1 vanilkový lusk
-
1000 gramů vody
-
500 gramů krupicového cukru
-
1 špetka soli
-
200 gramů hořké čokolády (70 % kakaa) na kousky
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 gramů
Sód
33.3 mg
Białko
2.8 g
Kalorie
2013.5 kJ /
481.2 kcal
Tłuszcz
12.2 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
92.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Citrusy
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sous-vide jahody s pěnou z bílé čokolády
2 godz.
Bílý jogurt
11 godz. 10 min
Bílý jogurt ve Varoma
12 godz.
Bylinkový olej
2 godz. 5 min
Sorbet v pomeranči
8 godz. 25 min
Glazovaná karotka s medem
1 godz. 20 min
Cantuccini di Prato
1 godz.
Marinované papriky
55 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Taveňák z tvarůžků
35 min
Majonéza
5 min
Čerstvý sýr
10 min