Dip de anghinare și tofu

Dip de anghinare și tofu

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porții

Składniki

  • cățel de usturoi
    1
  • inimi de anghinare, marinate în ulei, scurse
    240 g
  • tofu, tare tăiat in bucăți
    130 g
  • zeamă de lămâie, proaspăt stoarsă
    20 g
  • ierburi aromate uscate, în amestec
    ½ linguriță
  • zahăr
    ½ linguriță
  • sare de mare sau după gust
    ½ linguriță

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porție

Białko 7 g
Kalorie 279 kJ / 67 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 6.4 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...