Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g orez cu bobul rotund, japonica
- 360 g apă, plus pentru înmuiat orezul
- 2 căței de usturoi
- 40 g ceapă verde, tăiată rondele
- 20 g ulei vegetal
- 200 g șuncă, tăiată bucăți (2 cm)
- 150 g pak choi (aprox. 1 bucată), tăiat bucăți (3 cm)
- 10 g vin de orez Shaoxing
- 5 g oțet de orez
- 20 g sos de soia light
- 1 linguriță sare
- Wartości odżywcze
- na 3 porții
- Kalorie
- 6149.4 kJ / 1469.7 kcal
- Białko
- 54.9 g
- Węglowodany
- 215.7 g
- Tłuszcz
- 39.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.6 g
- Błonnik
- 5.4 g
- Sód
- 5453.2 mg
Alternatywne przepisy
„Brioșe” din spaghetti
55min
Mini tarte cu limetă și bezea
Brak ocen
Hornazo
Brak ocen
Brunch spaniol
Brak ocen
Salată cu sparanghel și mango
35min
Înghețată marmorată
11 godz. 30 min
Mușchiuleț de porc cu sos de vișine
35min
Clătite din făină de castane cu compot de mere
45min
Chifteluțe de vițel cu legume
30 min
Gnocchi cu cârnați și spanac, și Caise la aburi cu miere și nuci
Brak ocen
Salată de alac și pui
1 Std. 15 Min
Mere cu sos de zabaglione cu cidru
40min