Urządzenia i Akcesoria
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Tofu, fest in Würfeln (2 cm)230 - 250 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Olivenöl150 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salbeiblätter, getrocknet (opcjonalnie)1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Estragon, getrocknet (opcjonalnie)1 TL
-
Weißweinessig15 - 20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
591 mg
Białko
10 g
Kalorie
1308 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganer Aufschnitt wie Käse
6 godz. 40 min
Veganaise - vegane Mayonnaise
15 min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 godz. 10 min
Veganer Käse-Dip
40 min
Seitan-Grundrezept
48 godz.
Veganer Salatkäse-Ersatz
2 godz. 45 min
Veganer Käseersatz zum Überbacken
20 min
Vegane Käsesauce (zu Nudeln oder zum Überbacken)
35 min
Schnittchen mit veganem Lachs
12 godz. 30 min
Veganes "Thunfisch" Baguette
15 min
Veganes Pilzgulasch mit Semmelknödeln
35 min
Veganes "Mett"
1 godz. 10 min