Urządzenia i Akcesoria
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
-
Tofu, fest in Würfeln (2 cm)230 - 250 g
-
Knoblauchzehen1 - 2
-
Olivenöl150 g
-
Oregano, getrocknet1 TL
-
Salbeiblätter, getrocknet (opcjonalnie)1 TL
-
Basilikum, getrocknet1 TL
-
Estragon, getrocknet (opcjonalnie)1 TL
-
Weißweinessig15 - 20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
591 mg
Białko
10 g
Kalorie
1308 kJ /
313 kcal
Tłuszcz
30 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Hin & Veggie!
25 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Veganes "Mett"
1 godz. 10 min
Veganer Aufschnitt wie Käse
6 godz. 40 min
Parmesanersatz
15 min
Veganella - veganer Mozzarella-Ersatz
6 godz. 10 min
Vegane Butter
2 godz.
Seitan-Grundrezept
48 godz.
Schnittchen mit veganem Lachs
12 godz. 30 min
Vegane Bratwurst
1 godz. 20 min
Veganer Eiaufstrich
10 min
Cashewkäse-Pralinen
2 godz. 45 min
Vegane Leberwurst-Alternative
20 min
Veganes Rührei
30 min