Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 stroužky česneku
- 10 gramů čerstvého zázvoru
- 80 gramů hnědého cukru
- 200 gramů sójové omáčky
- 20 gramů oleje
- 8 kuřecích stehen s kůží, vykostěných
- 300 gramů vody
-
500
gramů pak choi, čínské zelí, podélně přepůlené
lub 500 gramů brokolice, na růžičky - 2000 gramů ledově studené vody
- 2 snítky jarní cibulky, na kolečka (cca 1–2 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2139 kJ / 511.3 kcal
- Białko
- 35 g
- Węglowodany
- 13.6 g
- Tłuszcz
- 34.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.9 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 1585.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30 min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1h 15 min
Kuřecí Pad Thai
20 min
Dušené hovězí stew
1 Std. 40 Min
Marocké kuřecí maso s kuskusem
45min
Barevná vřetena se zeleninou a kuřecím masem
20 min
Thajský nudlový salát s hovězím masem
25 min
Kuřecí supreme s medem, limetkou a mangovým chutney
1h 15 min
Bramborový salát s vejci (s krytem mixovacích nožů 2v1)
45min
Drůbeží vývar
1h
Krevetový salát s avokádem a skleněnými nudlemi
35 min
Orientální kuře v jogurtu
40 min